Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 19 iulie 2012

Clasa I Politica

   Soimul patriei T. Pirtzulescu, fost comandant de grupa la clasa I, acum in plina campanie incearca in pauza mare sa revina pe pozitie. Diversi membrii din anturajul suspendatului Pirtzulescu, au lucrat conspirativ(sosetutze, flanelutze, etc) cum au putut mai bine.
   Pioneza lasata intamplator pe scaunul lui Cretinel Antenescu inteapa necrutator, acesta din urma sensibil si emotiv cu minutza la curitz, isi petrece pauza mare in oglinda ridicand sprinceana, repetind celebra linie: You Talkin`to me?... pentru cazul in care Pirtzulescu, scandalagiu recunoscut, va vrea sa-i dea in gură si sa-i rupa fâșul. 

  


    Datorita unui copil de imigrant spaniol care facea pe reporterul la chișcul cu prajituri luind interviuri in proacrita, saka si in alte citeva limbi disparute, nimeni nu a inteles cand Tov. Pictor-Scan Poanta`n Cur a spus ca va ceda locul din prima banca, rindul de la geam, daca e cineva care sa dovedeasca  faptul ca el a copiat.  
    O pâră la doamna diriginte ca Tov. Pictor-Scan Poanta`n Cur, a copiat la extemporal, a dus la desfiintarea comitetului Micii Conferentiari, de centru dreapta putin spre stânga si inapoi. 
    Un teatru scurt, explica insuficient  sinuciderea accidentala a vecinului de la 2, care a alunecat pe scari si i s-au infipt 5 cutite`n spate, in rol de vinator-vanat- victimicios Adrian Tanase 7 Capse, tintas de elita, care isi ia rolul de vanat in serios si isi descarca pistolul cu ventuze in chică , incercand sa scape de lupul cel rau de la administratie care il tot presa cu fondul de rulment si intretinerea restanta. 
    Pe fundal, un batrinel, atat de simplu, dupa vorba dupa port, dragut, zambitor, sta pe bordura aproape cumintel si priveste, amintindu-si cum era cand era si el in Clasa I, eheeei...ce vremuri, ce batai luau premiantii  in curtea scolii de la elevii de la seral veniti direct de la servici, ce rasturnari de situatii, ce revolte...
    Acum au ramas astia mici, care au aderat repede la UE(Uniunea Elevilor) iar acum nu mai pot sa dea nici o perversa de la Targu Ocna.


     Toti asteptam sa se sune de intrare si sa crestem mari ca sa scapam  de astfel de personaje ce ne bantuie trecutul, prezentul si viitorul  tuturor, direct sau indirect.
     Aduceti clopotelul! Clopotelul va rog! Bun acu` ii vezi pe aia din clasa I ? Pocneste-i cu el in cap...aaa...in locul unde ar fi trebuit sa aibe cap.


     

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !