Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 4 februarie 2012

Eroi - o noua pagina in Istoria Milogilor



      Va mai aduceti aminte din copilarie be barbatul ala musculos, cu freza pe o parte, care umbla cu chiloti rosii prinsi cu o curea(?!?)peste colanti albastrii si cu S pe Piept?
      Daca da, inseamna ca sunteti prea batrini, probabil chiar si putin senili, credeti ca generatia voastra era muuult mai buna, ca erati deosebiti, ca stiati sa va distrati, ca ce invatati voi la scoala era mult mai greu decat ce se invata acum, ca erati mai destepti, ca eroii vostrii pe linga puteri mai aveau si bun simt... esential in toata fraza asta, prea lunga de fapt, pe care cu putin noroc si mult efort ati citit-o, este verbul folosit: timpul trecut.

      
     Timpul trecut, distinsi cititori(mosi) si cititoare(babe),  este pentru cei care sunt terminati psihic, deoarece fizic atat timp cat te deplasezi, chiar daca te tirasti in patru labe(fara conotatii, bine unde se potriveste... asta e) poti oricand sa-ti inchipui ca podeaua e un perete si ca tu eti Spider Man nu un mos de 80 de ani mort(psihic) de la 35 de ani.


      Pe linga desene animate si filme cu eroi care mai de care, in realitate au fost niste oameni, care de acolo din paginile Istoriei, sa fim sinceri de multe ori  sterila in exprimare raminind la ani, date, enumerari, pot deveni cu putina imaginatie niste eroi cu puteri naturale si la indemina oricui.(glumesc bineinteles, treaba asta cu poate oricine si e gratis banuiesc ca stiti ca nu exista).

        In pagina Eroi o sa gasiti, oameni ca si voi(glumesc din nou,nu m-am putut abtine), poate nu totdeauna cei mai destepti dar curajosi, poate nu totdeauna curajosi dar destepti, poate nici destepti nici curajosi dar niste strategi deosebiti s.a.m.d., oameni alesi pe spinceana, de sprinceana mea momentan, in cazul in care aveti personaje de propus, le dezbatem si vedem... poate devin Eroi.

        Multumesc pentru timpul acordat articolului si va doresc o zi minunata.
       
      

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !