Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 18 noiembrie 2010

Romania

Aceasta mica criza, pardon, artistica este inspirata si on topic pentru Romania in general, dar a fost in principal inspirata de postul asta si postul asta ( <--- mai ales asta).

10 comentarii:

  1. Si mai spui ca nu esti trendy! :))
    Simbolistic tare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Colorbliss
    Acum sunt mandru de mine, ma gandesc ca macar la OTV ajung cu tabloul asta :) Daca nu cumva chiar la Mircea Badea!!! Vai, deja imi vine sa lesin de emotie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si se temea Cioran candva ca Miorita va ajunge curva.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Si? Nu ma tine in suspans! A ajuns sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. DA!din pacate a ajuns .Si inca o curva de mana a doua,de pe la sate,nespalata si cu vreo 2 copii dupa ea, care deabea castiga de o paine.

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim
    Cine draq isi mai permite luxul sa cistige o paine?Eu astept sa ploua ca sa beau niste apa si stau cu gura deschisa in caz ca scutura cineva vreo fatza de masa cu ceva firimituri.:D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Sa fim seriosi, o biata oaie cati bani poate sa stranga, fie si din prostitutie.
    Si chestia cu copiii imi pare un pic trasa de par, nu cred ca e genetic posibil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Măi mie îmi pare rău când văd oameni dezamăgiţi de nereuşite. Şi sunt convinsă că majoritatea suportă consecinţele unor nedreptăţi sociale. Dar, în puii mei, habar nu am să dau sfaturi, doar că eu chiar am reuşit. Este adevărat că nu am pretenţii de Onasis dar nici firimituri nu adun, atâta doar că am refuzat să mă dau bătută. Doar că uneori avem impresia că din cauza celor din jurul nostru nu putem zbura. Îmi e greu să îmi dau seama de ce unii nu pot. Habar nu am, dar adevărul este că dacă nu te cramponezi într-o idee şi cauţi ştacheta imediat următoare e posibil să şi reuşeşti. Aşa cred eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e vorba aici doar de esec in sfera materiala a cuvantului.E esec din punct de vedere a identitatii nationale,a spiritului roman,a mentalitatii generale, a elanului de devenire in autenticitate,originalitate care ar trebui sa contureze o adevarata natiune.

    RăspundețiȘtergere
  10. PĂi asta e o problemă care ţine de fiecare individ în parte şi care pleacă de la lucruri mărunte. E greu de aruncat hârtia direct în coş, e greu de strâns gunoiul din pădure, măcar ăla de îl producem, nu al altora, e greu chiar să şi scriem cu diacritice, e greu să învăţăm constituţia, e greu să învăţăm imnul, e greu să dăm bună ziua sau să nu permitem multe, multe alte lucruri care nu ne convin. Dar a reuşi în asta nu trebuie niciodată privit în ograda vecinului, ci în ograda noastră. De aici se începe.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !