Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 15 noiembrie 2010

In sfarsit!!! Sfarsitul lumii


Stau de dimineata si ma hobez panicat la stirea ca NASA va face o dezvaluire epocala destpre "o chestie extraordinara din imediata noastra vecinatate". Evident discursul este vadit apocaliptic, intru pe diverse site-uri si citesc comentariile:


"Oare e o coincidenta ca astia de la CERN tocmai au creat o gaura neagra?"
"E PLANETA NIBIRU CARE VINE TIN SPATIUL INTERSTITIAL!!!!!!! OMFG!"
"Sunt raze gama, care patrunde prin antimateria neagra si lumineaza fluxul fotonic, deci clar sunt dinozauri pe Marte!"
"Astia de la NASA asa fac tot timpul, agita spiritele si dupa aia e un cacat de particula cuantica! Si toata lumea credea ca sunt pornoace cu extraterestii."
"Probabil este o cometa care contine petrol si de care ne putem folosi sa facem automobile spatio temporale si sa colonizam Soarele"
"Probabil i s-a descoperit punctul G lu' Roxy Manelista!"
"Eu cred ca e suvitza lu' Base care au lansat-o astia in spatiu!! HA!!HA!!!"

Nivelul de cultura? Abismal!
Nivelul de bun simt? Abismal!
Bai nene, daca esti batut in cap, n-ai mai citit nimic de la legea lui Newton din scoala acum 10 ani, la care ai luat 7, taci dracului din gura.
Fratilor, orice om poate face o presupunere educata, bai, daca lucrezi la strung, sau la ghiseu la banca, si ultimele tale obsesii au fost Steaua si Lady Gaga, taci dracului din gura. Sansele ca sa realziezi diferenta dintre o descoperire stiintifica semnificativa si ultima bila de muc pe care ai produs-o sunt aproximativ: ZERO!!!

Voiam sa zic ceva si despre presa care mai aveau sa dea stiri cu Mama Omida si alunitza ei anala care a prevazut acest eveniment, dar la asa public, ce drac de pretentii sa mai ai?

In final se pare ca a fost un rahat de gaura neagra de 30 de ani. Pai cate gauri d-astea negre de 30 de ani am vazut eu la cariera mea de taximetrist, habar n-aveti. Labagiilor!!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !