Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 12 octombrie 2010

Petitie pentru executie in piata publica

In memoriam Maricica Irina Cornici 
Din inteligenta vine toleranta, din credinta, fanatismul.(L.Blaga)
   Irina Maricica Cornici, de 23 de ani, a murit in urma unui ritual de exorcizare. Victima a fost sechestrata intr-o chilie, legata de maini si de picioare cu lanturi si tinuta pe cruce trei zile, in frig si fara mancare, de fostul preot de la "Sfanta Treime", din comuna Tanacu - Vaslui, Petru Daniel Corogeanu, si de patru foste calugarite Nicoleta Arcalianu, Adina Ciopraga, Elena Otelea si Simona Bardanas, care au fost arestati pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si lipsire de libertate in mod ilegal si apoi eliberati ca urmare a deciziei Curtii de Apel Bucuresti, care a stabilit ca cererea acuzarii de mentinere a fostilor calugari in detentie trebuie rejudecata, intrucat procedura nu ar fi fost respectata. 










    Am primit de la un prieten acest link .Textual suna cam asa:
"Initiem aceasta petitie pentru eliberarea maicilor si a preotului Corogeanu de la Tanacu. Consideram ca si-au facut doar datoria in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Asa cum in toate lucrarile sfinte cel viclean se amesteca, asa s-a intamplat si acolo.
Frati crestini! Nu-i putem lasa prada umilintelor de tot felul pe acesti adevarati soldati ai lui Dumnezeu. Acum, cand ierarhii (generalii) si-au abandonat soldatii, prin semnatura dumneavoastra maicile si preotul vor fi mai aproape de eliberarea lor.Petitia noastra, prin semnaturile dumneavoastra, se adreseaza Presedintelui Romaniei pentru gratierea lor."
    
     Recunosc exista oameni posedati, acest fenomen se manifesta mai putin in cazuri individuale si mai mult in colectivitati, un nebun nu e nebun singur. Sa clarificam lucrurile, imaginati-va un om care nu cunoaste obiceiurile formate de religie trecand prin fata unei biserici.Ce vede?


    Luminari aprinse, barbati imbracati in rochii negre care se tanguie crezindu-se primadone, desene cu alti barbati care au o unda reflectorizanta in jurul capului, o singura femeie in chip de sfanta( nimeni nu discuta despre misoginismul asta), fum de la tamie, oameni ingenunchiati cu ochii pierduti si cantece fara noima. In usa bisericii unul sau doi Milogi cu mana intinsa, putin in interior alte luminari aprinse pentru morti cat si pentru vii, iar undeva in spate jeep-ul primadonei in negru semn al smereniei sta marturie trecatorilor ca e cineva stie sa foloseasca credinta. Daca vazand toate astea va incearca o senzatie de teama  sa stiti ca nu e Diavolul din voi care nu poate pasi pe locuri sfinte, e chiar Ratiunea voastra, invatati sa o ascultati. Probabil ca avem o imagine destul de clara despre ce inseamna sa fii posedat.
     Frecventa acestor cazuri de crima prin exorcizare este din fericire mica in zilele noastre dar cred ca este de ajuns sa ne imaginam ce se poate intampla daca aprofundam ideologia religioasa(initial am vrut sa spun gandirea religioasa, dar era contradictie in termeni).
     Sunt 6 490 de ucigasi inchisi in puscarii alegeti pe oricare altul si eliberati-l sunt egali cu toti cei implicati in cazul Tanacu, insa probabil ca niciunul nu a ucis constient In Numele Domnului, iti trebuie un grad avansat de posedare pentru asta.
     Aici ar fi trebuit sa spun "Sa te odihneasca Dumnezeu, Irina Maricica Cornici" problema este ca dupa ce au omorit-o oamenii lui Dumenzeu, dincolo o asteapta Judecata de Apoi si nu o sa aibe parte de avocat din oficiu asa ca nu pot sa zic decat " Nu te duce spre rai e o capcana ! "
     Puteti semna petitia pentru executie in piata publica aici.
     







Un comentariu:

  1. Eu "Satan" declar pe propria raspundere si nesilit de nimeni, ca de, nimeni nu se pune cu dracu, ca sustin petitita cu un mic comentariu: "Sunt scarbit de prostia care anima sentimentul asta cunoscut sub numele de "credinta"." Spre deosebire de restul gloatei de copii mintali, eu inteleg ceea ce am facut si, daca pentru altii poate parea ciudat, sau ilogic, pentru mine e destul de clar.
    Starea de status qvo poate dura la nesfarsit, dar eliberarea unor criminali in numele lui dumnezeu, in secolul 21 are sanse sa mai deschida ochii catorva oameni.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !